مشاوره حقوقی رایگان - موتورسیکلت

سلام حدودا 5سال پیش بنده موتور سیکلتی از یکی از دوستان نزدیکم خریداری کردم ولی از آنجایی که دوستی ما خیلی نزدیک بود قولنامه ای نوشته نشد و فقط کارت موتور را گرفتم و الان با گذشتن 5 سال از من شکایت کرده که خیانت در امانت شده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

برای اثبات جرم خیانت در امانت نیاز به اثبات رابطه امانی می باشد جای نگرانی نیست. شما باید دلایل و شواهدی که حکایت از خرید موتور دارد را ارایه نمایید.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
طبق ماده ٦٧٤ قانون مجازات بايستي مال بشما بعنوان امانت سپرده شده باشد ٢-درخواست استردادشده باشد٣-شما مال را پس ندهيد تا بتوان مجازات خيانت درامانت رامترتب دانست فلذا شكايت وي محكوم به رد است .ضمن اينكه دو شاهد كه درجريان وقوع بيع موتور بوده اند به دادسرا ببريد و مضافا موتور ٥سال در تصرف شمابوده واقدامي نكرده كه دليل ديگري بر مالكيت شما ميباشد .لذانگران نباشيد