مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام ازتون سوال داشتم یه مدت پیش ماشینمو به سرقت بردن وبه همین خاطر با آشنای یک نفر آقای رابه ما معرفی کردند که سارق خودرو است و شوهرم به این شخص نزدیک شد به عنوان یک دوست به مدت دوهفته که احتمالا سارق ماشین ما باشد و همین طور هم بود خود ایشان سارق خودرو هستند و به پلیس اگاهی خبر دادیم چون سارق مورد نظر حکم جلب داشت به خاطر یک سرقت دیگر حالا آن سارق فهمیده که ما اورا گزارش داده آیم برای بنده اعتراف کرده است که از او وسیله سرقتی خریده ام نبشی آهن وچکش درصورتیکه دروغ میگوید حالا برای بنده در دادگاه وثیقه 200میلیونی گذاشتن نمی دانم چکار کنم ازتون می‌خوام که بنده را راهنمایی کنید که چه طور از خود دفاع کنم که تبرئه شوم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به شرح ماوقع برای مقام رسیدگی‌کننده اقدام نمائید و سرقت خودروی خود توسط این شخص را عنوان نمائید.