مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

سلام وقت بخیر
سوالی در رابطه با ادعای حیثیت دارم ممنون میشم جواب بدین
همسر بنده تقریبا 8 سال پیش در سن نوجوانی مرتکب قتل شد و اکنون آزاد شده با رضایت والدین دم و پدر شوهر بنده پول و خانه و ... و سفته ای در برابر آزادی فرزند خویش به مبلغ 150 میلیون تومان داده اند به خانواده مقتول که هنوز این سفته پاس نشده و فقط پدر شوهرم پشت سفته را امضا زده و وقت گرفته اند از دادگاه برای دوماهی دیگر که پول را پرداخت کنند. ولی خانواده مقتول شکایت مادر شوهر بنده را کرده و هر روز مامور میاورد
و میخاستیم شکایتی تنظیم کنیم بر مبنای ادعای حیثیت و زندان انداختن و آوردن مامور
برای دادگاه مرکزی
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شكايت مزاحمت وتهديد كنيد البته اگر تهديدي كرده است وگرنه سواستفاده از موقعيت شغلي ست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام میتوانید شکایت ایجاد مزاحمت و تهدید و سواستفاده از عنوان شغلی را مطرح کنید