مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

سلام وقت بخیر آیا کسی که از نظر روحی شرایط خوبی نداشته و باعث سواستفاده اشخاصی شده که منجر به بی آبرویی و بدنامی شده میتونه از طریق قانون اقدام کند این اشخاص خانواده خود شخص هست که بخاطر خانواده تاحالا اقدام نکردم ولی بخاطر توهین بی‌احترامی و اذیت وآزار که دارم میبینم چجوری اقدام کنم ایا میشه از طریق شماره های اشخاص و ارتباط هاشون باهم اقدام کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بابت توهین و آزار و اذیت شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست . بستگی به نوع آزار و مدت زمانی که از آزارها گذشته دارد .
با تلفن 123 اورژانس اجتماعی هم می توانید تماس بگیرید . در صورت تمایل به مشاوره حقوقی بیشتر با ما نیز می توانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما کمی مبهم بیان شده است اگر این مواردی که فرمودید نسبت شما صورت گرفته که می‌توانید اقدامات گوناگون را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با اشخاص ارتباط داشتید و در حال حاضر قصد شکایت دارید به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که ابعاد گسترده ای دارد سوال شما که باید هر کدام تک تک بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال واضح نیست می توانید از طریق سایت تماس بگیرید سوال واضح و شفاف پرسیده و جواب کامل ارائه گردد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام برای اظهارنظر در این خصوص نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتری وجود دارد.

یک وکیل :

سلام بله می توانید از طریق قانونی شکایت کیفری علیه ایشان مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت آزار و اذیت و توهین می توانید شکایت نمایید