مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید بنده از چهار سال پیش از شخصی مبلغی پول طلبکار بود پس از چندین بار مراجعه نتونستم بگیرم

سلام خسته نباشید بنده از چهار سال پیش از شخصی مبلغی پول طلبکار بود پس از چندین بار مراجعه نتونستم بگیرم از شورای حل اختلاف شکایت کردم و محکوم شد حال پس از گذ‌شت زمان زیاد جلب کردم پس از جلب تقاضای اعسار داده و در جلسه نیامده اعسار رد شده حال تقاضای تجدید نظر خواهی کرده باید چه نوع دفاعی از حقم بکنم ممنونم از عنایتتان

پاسخ ها :

یک وکیل

او بايد دفاع كند خوب است بتواند تمكن مالي او را در حدي كه قادر به پرداخت بدهيش باشد ارائه دهيد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. بگید طرف وضع مالیش خوبه و فقط به منظور طولانی کردن دادرسی این بحث اعسار را مطرح کرده انشالله تجدیدنظرشم رد میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer