مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم قانونی از سوی مرجع قضایی در صورت تاخیر در اقدام

سلام ، بنده یک آگهی از سایت درج آگهی دیدم که یک واحد آپارتمان گذاشته بود من رو همسرم‌ خیلی پسندیدیم و با ایشون تماس گرفتیم از ما بیعانه خواست گفت بیعانه بدهید که قول خونه رو‌به کسی دیگر ندهم تا فردا بیام بریم‌بازدید خانمی بود وگفت شهر‌دیگه ای هست فردا میاد دزفول . ماهم ساده باور کردیم و 5میلیون واریز کردیم براشون بعدش شماره ام مسدود کردن و خبری ازشون نبود رفتیم اون واحد آپارتمان ببینیم جریان چی هست که اونجاهم اصلا مستاجر داخلش بود و به ما گفت دومین نفری هستین که میاید درب واحد ما و ازتون کلاهبرداری شده رفتم شکایت کردم و حالا ابلاغیه بررسی شکایتم اومده آخر ابلاغیه ذکر شده که با در دست داشتن شکوائیه و پیوست های آن به مرجع مذکور مراجعه کنید .تاخیر در اقدام موجب تصمیم قانونی از سوی مرجع قضایی میشود . میخوام بدونم این متن ابلاغیه یعنی چی که گفته تاخیر دراقدام موجب تصمیم قانونی میشود. کسی هست از ابلاغیه چیزی متوجه بشه؟؟
یه ابلاغیه برام اومده میشه کمک کنید بفهمم چی میگه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

یعنی عدم پیگیری باعث میشه شکایتتان رد شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدم پیگیری موجب رد شدن شکایت تان است