مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به بی آبرویی در محل کار

با سلام وقتتون بخیر
خواهرم با بچه اش به منزل من آمده اند به خاطر اختلافات زناشویی
به مدت 7 ساله که خواهرم داره تحمل می‌کنه چون همسرش هر بار اومد عذرخواهی و با چرب زبانی خواهرمو آشتی میداد
وقتایی هم که خواهرم نمی‌رفت بلند میشد میومد دم خونمون با داد و بیداد کردن و بی آبرو بازی در آوردن کارشو پیش می برد
سری آخر ازش شکایت کردیم و قانون حق رو داد به ما چون خیلی تهدید کرده بود هم با پیامک هم لفظی باز با چرب زبانی و خر کردن خواهرم ما رو وادار کرد رضایت بدیم و منصرف شدیم از شکایتمون
حالا آنقدر وقیح شده که الان منو تهدید کرده به بی آبرویی در محل کارم
لطفا از شما میخوام راهنمایی کنید و راهی جلو پام بزارید
تشکر از لطفتون.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه مدارک‌بابت تهدید از ایشان شکایت خود را ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می ت.انید با عنوان تهدید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا شما بابت تهدید ازش شکایت کنید و مدارک شکواییه قبلی را نیز پیوست کنید و به بازپرس اعلام کنید
ثانیا برای خواهران وکیل بگیرید تا با شکواییه ترک انفاق و مهریه و نفقه و ضرب و جرح و توهین تنبیهش کند
اگر تهران هستید من وکالت شما را می پذیرم
وکیل کشاورز هستم
تمایل داشتید می توانید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید یا اینکه وقت مشاوره حضوری بگیرید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام میتونید شکایت کنید و حتما پیگیری خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریقخدمات قضایی بابت تهدید شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بابت تهدید می توانید شکایت نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شکایت تهدید مطرح کنید سوابق را هم ضمیمه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است