مشاوره حقوقی رایگان - نرخ سود پول

باسلام و تشکر. حدود 50 ملیون تومن سه سال قبل به کسی دادم بابت حق‌الزحمه کاری. اما ایشان انجام نداده، دوسال است که میگه پولتو پس میدم اما نداده. منم گفتم پولمو با سودش میگیرم، آیا این سود نرخ معینی داره؟ واینکه باید ثابت کنم که خسارت خوردم تا سودوپول رو باهم بگیرم؟ ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر فقط قرارداد شعاهی دارین سود تعلق نمیگیرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر تعیین نشده است، خسارت تاخیر نادیه طبق شاخص اعلامی بانک مرکزی از زمان مطالبه تعلق می گیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه دهید از زمان ثبت دادخواست یا اظهارنامه این تتخیر محاسبه می شود.شاخص تورم بانک‌مرکزی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از زمان مطالبه رسمی خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت محاسبه خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمانی که مطالبه شود خسارت تاخیر تهدیه مطابق شاخص بانک مرکزی تعلق می‌گیرد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از زمان مطالبه حق گرفتن سود پول را دارید با نرخ تورم . باید ثابت کنید که مطالبه کرده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد