مشاوره حقوقی رایگان - توهین به اشخاص عمومی

سلام
ببخشید دو نفر با هم مشکل مالی داشتن و یک نفر این این دونفر هر روز در اینستاگرام استوری میذاشتن و اسم من رو هم میبردن فقط به دلیل اینکه نسبت خیلی نزدیکی با ایشان داشتم یعنی برادر من بوده
مینوشتن که این آقا برادر من در صورتی که من اصلا دخالتی نداشتم هرکسی بخونه هم میفهمه فقط برای معرفی اسم من رو هم می‌برد بیش از 15 استوری گذاشتن
شکایت کردم بازپرس منع تعقیب داد اعتراض کردم قاضی باز هم تایید کرد منع تعقیب را و گفته رای قطعی است
آخه مگه میشه به همین راحتی حق من خورده بشه
بی زحمت راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما ادله کافی نداشتید و الا قاضی رسیدگی می‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رای قطعی صادر شده امکان اعتراض و پیگیری وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است