مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام بی زحمت یکی جواب منو بده دو نفر ریختن سرم الان بعد مدتی حکم اومده دیه یکیشون سهم خودشو کامل باید بده یکیشون اعسار زده قبول کردن قراره تو 4 قسط ماهیانه بده دیه بیشتر میشه ؟
بعد درصد های در حکم رو حساب کردم شد 18 درصد چقد میشه ؟

پاسخ ها :

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

دیه کامل 900 میلیون تومان است. محاسبه بفرمایید خودتون 18 درصد قدر میشه

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به قسطی شدن دیه اضافی نمی شه ، 18 درصد 162 میلیون تومان می شود.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امسال حدود 40 میلیون تومان اما اگه سال بعد بخواند بدهند میشه حدود 60 میلیون تومان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نسبت به مبلغی که به سال بعد منتقل می‌شود بیشتر خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام همان مبلغ دیه باید به صورت قسطی پرداخت شود

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

الان دیه یک میلیارد و دویست شده سال 403
قسطی دیه بیشتر نمیشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین و دادگاه بر آن اساس مبادرت به انشا رای می نماید