مشاوره حقوقی رایگان - دیه کارگر حادثه دیده

سلام.داداشم توی کارخانه دستش رفته توی دستگاه و از کارخانه فرستادنش بیمارستان الان گزارش تهیه کردن که کارگر مقصر بوده و هیچی بهش ندادن. بنظرتون میشه برای دستش دیه گرفت یاخیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه بعلت عدم رعایت ایمنی کارخانه دستش عیب کرده باشد می تواند در دادسرا از کارخانه شکایت کنید و دیه دریافت نمایید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند شکایت کند و به نظریه کارشناس اعتراض کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برادر شما در مهلت مقرر قانونی می‌توانند به نظریه کارشناسی اعتراض نمایند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید اعتراض کند تا موضوع به هیات کارشناسی ارجاع شود