مشاوره حقوقی رایگان - اعسار اقساط معوقه مهریه

سلام وقت بخیر
بنده و خانم سابقم سال 1399 به صورت توافقی جدا شدیم.توافق کردیم سکه ها تبدیل به پول بشود و قسط بندی شد.
1500 بود که رفت تورم سالیانه زد شد2میلیون.من چندماهی پرداخت نکردم که جمعا شد،15میلیون که حساب من رو بستن.
راننده تاکسی اینترنتی هستم.اجاره خونه ماهی 5تومن و نفقه دخترم که پیشش هست ماهی 1500 و مخارج دختر دانشجوم هست.پسر 5ساله هم از خانم الانم دارم.توان پرداخت ندارم.یخچالم سوخت یخچال جدید چکی برداشتیم اونم 6700 قسط دارد ماهی.میتونم روی قسط های عقب افتاده
1.اعسار بزنم؟
2.نیاز به شاهد هست؟
3.یارانه ام به حساب مسدودیم واریز میشود این و میتونم کاری کنم که برداشت کنم

لطف میکنین میخونین و اینکه به 3تا سوالم جواب بدهید.ممنونم واقعا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود