مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام‌ من شوهرم فوت شده حضانت دخترم بامنه ایا پدرشوهرم میتونه شناسنامه دخترمو قایم کنه به من نده

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام در صورتی که شناسنامه رو بهتون ندادن اول اظهارنامه ارسال کنید و استرداد شناسنامه‌دار بخواید و بعد میتونید دادخواست استرداد مدرک رو بدین. با مراجعه به ثبت احوال و اعلام مفقودی شناسنامه هم‌میتونید شناسنامه المثنی دریافت کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اصولا اختیارات ولی بیشتر از صاحب حضانت است بهتر است بگویید برای چه هدفی شناسنامه می خواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خوشناسنامه را هر کسی می‌تواند قایم نماید ارتباطی به پدر شوهر خواهر شوهر یا این‌ها ندارد اما در هر صورت اگر مدارکی دارید می‌توانید از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ پدرشوهر شما حق چنین عمل غیرقانونی را ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مدنی و قانون حمایت خانواده حضانت با شخص مادر است اما ولایت و نفقه به عهده پدربزرگ است. در صورتی که مانع از ملاقات شود دستور موقت بگیرید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه تماس بگیرید