مشاوره حقوقی رایگان - رد دعوی الزام به سند

باسلام خدمت اساتید،از بنده برای ملکی ک فروختیم شکایت شده بعنوان الزام ب سند،در صورتی ک ملک ذکر شده مشاع بوده و سه دانگ آن مال بنده بود و سه دانگ هم مال پدرم بود ک فوت شدن و ملک را ده نفر ک ورثه بودن ،ومن هم یکی از وراث بودم،باهم فروختیم،ک خریدار فقط از من شکایت کرده،ایا میتوانم رد دعوی بدهم بعلت مشاع بودن و ورثه ایی بودن ملک،یا اینکه راهکار دیگه آیی هست،با تشکر از شما

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام بله ایراد شکلی بگیرید که باید کل ورثه به عنوان خوانده دعوا قرار بگیرند و تقاضای رد دعوا کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر. میزان خواسته اگر به اندازه سهم شماست ایرادی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایراد شکلی بگیرید
پاسخگویی دقیق نیازمند برسی بیشتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای طرح شده علیه شما به دلیل عدم طرف دعوا قرار دادن ورثه دارای ایراد شکلی است و این امر موجب رد دعوی خواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 84 قانون آیین دادرسی مدنی دعوا رد می‌شود زیرا باید همه وراث طرف دعوی قرار بگیرند شما نسبت به سه دانگ و مابقی نسبت به سه دانگ