مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه به جای حضور

با سلام
به من ابلاغیه ای جهت دفاع از اتهام انتسابی ترک انفاق رسیده است و طبق این ابلاغیه ظرف مدت 5 روز از تاریخ ابلاغ باید به دادیاری مراجعه کنم.آیا میتوانم لایحه را به جای حضور ارسال کنم ؟؟

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام خیر حضور متهم الزامی هست و در صورت عدم حضور ممکنه جلب براتون صادر کنند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر فقط دفاع که نیست قرار برات صادر می کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اما برای تحقیقات مقدماتی حتما باید یک‌جلسه را حاضر شده و کفیل هم معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد. شما بایستی در وقت مقرر به شعبه مربوطه مراجعه بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حضور متهم در جلسه دادیاری لازم است و الا جلب می‌شود