مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

سلام وقت بخیر دوسال پیش شوهرم از من خواست که از یکی از دوستانم 10میلیون قرض کنم ودوستم این پول رو به حساب من واریز کرد ومن کارت رو به شوهرم دادم وبعد از مدتی شوهرم پول رو به حساب دوستم واریز کرد الان بعد از دوسال ما داریم از هم جدا میشیم شوهرم شکایت دوستم کردن که 10میلیون به من بدهکاره ودوستم زنگ زدن به من که منم میرم شکایت تو میکنم الان من باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید دوست شما به کمک شما اثبات کنید که بابت پرداخت آن قرض بوده،رسیدبانکی راه گشا هست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید با شهود دفاعیات لایحه بدهین اصل موضوع را

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوب شما باید در جلسه دادگاه آنها حاضر شده و همین توضیحات را به دادگاه بدهید