مشاوره حقوقی رایگان - قیمومت مادر

آیا مادررمیتواند قیمومت فرزندیکسال ونیم خود را به دلیل اینکه شوهرش به قتل رسیده و پدربزرگ طفل هم اعتیاد به مواد مخدر دارد از دادگاه بگیرید تا بتواند از حق قصاص فرزند خودش استفاده کند یا خیر؟
البته خانم شرایط مالی خوبی ندارد با سپاس فراوان از مشاورین حقوقی دادراه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر بتواند ثابت کند که پدر بزرگ خودش محجور است و نمی تواند ولایت بر نوه اش داشته باشد بلی
شرایط مالی ندارد از وکلای معاضدت قضایی داخل دادگاهها یا کانون وکلا استفاده کند و در ضمن نوشتن دادخواست حجر پدربزرگ درخواست وکیل معاضدتی از دادگاه نماید