مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند وثیقه با پرداخت جزای نقدی

سلام من برای یکی از بستگان 5 سال پیش در قبال 1 میلیارد تومان سند ملکی در تهران رو وثیقه برای دادگاه گذاشتم الان ارزش ملک 8 میلیارد شده ، اگر مبلغ 1 میلیارد تومان به دادگاه پرداخت بشود آیا میتونم رفع توقیف سند را انجام بدهم؟ اگر بله چه مدت طول میکشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مبلغ را نقداً پرداخت کنید و سند خود را آزاد کنید در غیر این صورت الباقی به شما مسترد خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید با پرداخت مبلغ نسبت به آزادسازی سند اقدام‌ نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله با پرداخت مبلغ یک میلیون تومان قرار وثیقه می‌توانید درخواست آزادی وثیقه از شعبه رسیدگی کننده نمایید