مشاوره حقوقی رایگان - منع خدمات شناسنامه به مدت 17سال

سلام خدمت وکلای محترم و امنای مردم
سال 82 پدرم به ثبت احوال سیستان و بلوچستان شهرستان چابهار مراجعه کرد و درخواست کارت ملی کرد
شناسنامه اش رو گرفتند و از ثبت احوال بیرونش کردند
پدرم وکیل گرفت و در دادگاه اول ما پیروز شدیم ولی در کمال ناباوری در دادگاه تجدید نظر زاهدان پدرم را محکوم به ابطال شناسنامه اش کردند
پدرم نا امید شد و سخت بیمار سال 91 از بزرگ شدن توده ی و تومور روی مغزش از دنیا رفت من بچه ی چهارم و پسر بزرگ خانواده هستم
متولد 73 از وقتی شناسنامه ها خراب شدن دیگه الآن شانزده ساله که رفت و آمد و سلام علیکمون با عمو ها و عمه ها مون قطع شده
حالا من میخوام دوباره شاکی بشم من و 8 خواهر و برادرم درس خوندیم
الآن که پدرمان فوت کرده و در به در شدیم باید به کی پناه ببریم
نه تونستم سربازی برم نه گواهینامه گرفتم و حتی زندگی واسمون جهنم شده
یکماه پیش رفتم با یکی از معتمدین و ریش سفیدان قوم صحبت کردم و با همراهی اون رفتیم پیش عموم
عموم به ما گفت (پدرت از بچگی نوکر خونه ی ما بوده و اصلا برادر ما نبوده پدرم از بس بهش علاقه داشته پسر خونده معرفیش کرده و براش شناسنامه گرفته)
حالا ما دست به دامان کی بشیم و فریادمون رو پیش کی ببریم
شما رو به این شب های عزیز قسم راهنمایی کنید چیکار کنم
کاش من و همه‌ی برادر و خواهرام بمیریم و از این بی هویتی خلاص بشیم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اولا توکلتان به خدا باشه که انشالله درست میشه .
ثانیا با این توضیحات شما بنده اصلا متوجه نشدم که به چه علت به پدر شما شناسنامه و کارت ملی نداده اند
لطفا به شماره بنده پیام بدهید و در فرصت مناسب با هم صحبت کنیم و شما رو راهنمایی خواهم کرد . این مشکل بزرگی نبست که قابل حل نباشه فقط باید اطلاعات بیشتر و دقیق تری ارائه نمایید .
متشکرم
09121965130 نصیری