مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری خواهش میکنم راهنماییم کنین

پرونده کیفری

پرسیده شده

1 روز پیش

صادر کننده:

شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ...

تاریخ صدور:

زمان اولین مشاهده:

زمان درج در سامانه:

موضوع ابلاغیه:

ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سایر اطلاعات:

مهلت حضور 10 روز از تاریخ 1399/02/09 علت حضور :پیگیری شکایت مطروحه

متن ابلاغیه:

مهلت حضور : 10روز                 نوع علت حضور : پیگیری شکایت مطروحه و اعلام شماره حساب جهت دریافت دیه

با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.

میتونم از طریق دفتر خدمات قضایی کارو انجام بدم و به شهرستان سفر نکنم؟ امکان سفر رو ندارم
اینکه اگر باید حضوری انجام بدم 19 میشه جمعه بیستم برم شعبه مشکلی پیش نمیاد یه روز بگذره؟؟
و بعد میتونم دادخواست هزینه های دادرسی و طول درمان هم ارائه بدم؟
ممنونم از وکلا بخاطر وقت با ارزشی که میزارن❤

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام جدیدا اعلام کردند که به دلیل کرونا همه درخواست ها تا حد امکان از طريق دفاتر خدمات قضایی ارسال باشه. به یه دفتر نزدیک مراجعه کنید ببینید انجام میدن
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer