مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع ساختمان

سلام ما در اپارتمانی 12 واحدی زندگی میکنیم در ورودی را که باز کنی یک حیاط دارد بعد جلو تر که بروی رمپ زیر زمین شروع میشود که میشه پارکینگ .
من موتورم رو توی پارکینگ یک گوشه از قسمت مشاع میچسبونم به نحوی که هیچگونه اسیبی به کسی وارد نمیشود و توی رفت و امد هیچ کس اذیتی ایجاد نمیکند در کل هیچگونه مزاحمتی برای کسی ندارد ولی یکی از همسایه ها میگه نباید موتورت رو اینجا بزاری من یک جای پارک دارم ولی ماشینم رو اونجا میزارم و موتور جا نمیشه اونجا حالا میخواستم بدونم اگه کار به دادگاه بکشه حق رو به چه کسی میدن ؟؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام حیاط مشاع هست همه حق استفاده منافع دارند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
گذاشتن هرگونه وسیله در قسمت های مشاعی جز با رضایت کلیه مالکین امکان پذیر نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همسایه حق ممانعت از شما را ندارد می‌توانید در همان لحظه با پلیس 110 تماس گرفته و رفع مانع نمایید و صورتجلسه کنید و چنانچه تکرار نماید شکایت رفع ممانعت یا مزاحمت مطرح کنید