مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر درآمد مالک مغازه

سلام وقت بخیر من مستاجر یک مغازه هستم حدود 5 سال که تمدید میکنم مالک در اجاره نامه مالیات بر درآمد خودش رو به عهده من گذاشته من چون فکر نمیکردم عدد بزرگی باشه امضا کردم.آیا راه قانونی هست که من این مبلغ رو پرداخت نکنم و با وجود امضا زیر اجاره نامه این مالیات که برعهده خود مالک توسط من پرداخت نشه؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

خیر ایشان نمیتوانند بر عهده شما قرار دهند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به توافق فی مابین در قرارداد اجاره شما ملزم به پرداخت هستید می‌توانید از اداره مالیات تقاضای تقسیط نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مالیات بر درامد مغازه با مستاجر و مالیات بر اجاره مغازه با موجر است