مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی با کاندوم ممنون میشم جواب بدین

سلام میخواستم بدونم اگر شخصی با کاندوم ازاله پرده بکارت اتفاق بیفتذ قابل تشخیصه که چه کسی این کارو کرده اگر میشه تا چه مدتی؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال محرمانه و توضیح در محفل عمومی جایز نیست، جهت مشاوره تخصصی میتوانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید تا راهکار قانونی ارئه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش در حیطه پزشکی است و یک پرسش حقوقی نیست.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
توسط پزشکی قانونی نهایتا تا 72 ساعت پس از برقراری رابطه امکان تشخیص وجود دارد .