مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار

سلام بنده از17،11،1402 جایی مشغول شدم و طرف 12،12،1402،بنده رو به بهانه خرابی کار اخراج کرد. آیا قانونی بوده؟ ضمنا قراردادمون هم شفاهی بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار شهر خود اقدام به شکایت علیه کارفرما نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
نسبت به طرح شکایت در اداره کار اقدام نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی متاسفانه
قانون کار ضعیف ما به کار فرما این اجازه را داده شما باید قرارداد منعقد می کردید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید به اداره کار شکایت خود را پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به سابقه کم شما بهتر است از موضوع صرف نظر نموده و فکر کار دیگری باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
دادخواست بازگشت به کار نیز متصور است