مشاوره حقوقی رایگان - عدم بهداشت همسایه

با سلام و خسته نباشید.
من در یک مجتمع 12 واحدی زندگی میکنم در طبقه آخر مجتمع یک همسایه داریم که از زنش جدا شده و مشکلات روانی دارد و در خانه راهش نمیدهند و پشت در خانه داخل پاگرد می‌خوابه. آخر شب میاد خونه و صبح زود هم از خونه می‌ره. ولی توی این مدتی که هست در داخل پارکینگ دستشویی میکند و بسیار اوضاع نامناسبی از نظر بهداشتی دارد برای بیرون کردنش از ساختمان خیلی کارها انجام دادیم اما فایده نداشته میشه راهنمایی کنید چکار کنیم.
متشکرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت و ورود به عنف شکایت کنید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت مزاحمت و تهدید بهداشت عمومی مطرح کنید در دادسرا محل وقوع جرم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان مزاحمت و تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با پلیس 110 تماس حاصل فرمائید تا این امر صورتجلسه شود.
سپس به عنوان جرم مزاحمت یا جرم اقدام علیه بهداشت عمومی نسبت به شکایت اقدام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باعنوان تهید برای بهداشت عمومی ساختمان طرح شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فوراً با پلیس تماس بگیرید به ایشان تذکر دهید و صورتجلسه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما با تهیه استشهادیه و عکسبرداری از او درحین خواب در پاگرد و ادرار در پارکینک از او و مالک خانه که او را به این روز انداخته شکایت کنید