مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت را واگذار کردم و بنام زدم و چک را پرداخت نکرده

سلام
سهام شرکت خاص راواگذارکردموبنامش زدم بخاطراعتماد ومبلغی پول واریز کرده وقرارشدمابقی راپول وچک پرداخت کند والان 2ماه است صدبارمرجعه وپیام وصحبت کردم میگم چک رابده میگه اگرچک بدم وپول نشه میتونی فسخ قرارداد کنید اگر بخوام پول داده رابرگردانم وفسخ قرادادکنم چکاربایدانجام بدم درشهر اصفهان هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای فسخ قرارداد اگر در قرارداد چنین شرطی قید شده باشد می توانید اقدام کنید در غیر این صورت امکان فسخ قرارداد وجود دارد.
شما می توانید با اخذ گواهی عدم پرداخت از بانک به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید و سپس اقدام به توقیف اموال وی کنید که سهام شرکت نیز جز اموال وی حساب می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید در قرارداد امکان فسخ وجود دارد یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قرارداد منعقد شده فیمابین شرط فسخ پیش‌بینی شده باشد شما می‌توانید نسبت به انحلال و فسخ قرارداد اقدام نمائید.
در غیر اینصورت با به اجرا گذاشتن چک، می‌توانید اموال صاحب حساب را از طریق مرجع قضایی جهت وصول مطالبات خود توقیف نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن قرارداد خرید و فروش نیازمند بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما بررسی شود اگر قرارداد شرط فسخ لحاظ شده باشد خب در صورتی که تعهدات انجام گرفته باشد شما نیز می‌توانید از حق فسخ خود استفاده نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما و تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت البته اگر شرایط فسخ وجود داشته باشد