مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان پیش خرید شده

سلام خسته نباشید
سال 96 آپارتمان از تعاونی مسکن پیش خرید کرده‌ایم با موعد تحویل سال 99 در قرارداد ذکر شده تحویل ندادند هنوز.هم اکنون دادخواست داوری به اتاق تعاون داده‌ایم با موضوعات تکمیل واحد تحویل واحد صورت مجلس تفکیکی پایان کار و سند قطعی و خسارات تاخیر در تحویل و هزینه دادرسی. هنوز موعد جلسه حضوری داوری نرسیده است لیکن تعاونی مسکن طرف ما، دعوت نموده که بیایید وواحد را تحویل بگیرید. با توجه به موضوعات دادخواستی که ذکر نمودم و احتمال اینکه آپارتمان فوق با نقص تحویل اینجانب شود هنگام تحویل به چه موضوعاتی توجه کنم و چه موضوعاتی را احتمالاً به صورت کتبی در ورقه تحویل ذکر نمایم تا بعداً بتوانم موضوعات دادخواستم را پیگیری نمایم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ذکر شود که تحویل به صورت قانونی و کامل انجام نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل تحویل مورد معامله را مشاهده کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

واحد را با جزییات مشاهده و تحویل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که قبل از تحویل، واحد را به خوبی به همراه یک کارشناس متخصص در این حوزه مشاهده نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
موارد نقص را در صورتجلسه تحویل و تحول ذکر نموده و پس از تحویل دادخواست تأمين دليل فوری بابت صورت برداری از وضعیت موجود واحد اخذ نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از کارشناس یا شهود همراه داشته باشید و قبل از تحویل بازدید شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص تحویل واحد به شما می‌بایست مطابق قرارداد پیش فروش ساختمان در ابتدای موضوع، طرفین کلیه تعهدات خود را مطابق با قرارداد انجام دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر آپارتمان به صورت کامل است و تمام تعهدات انجام شده است تحویل بگیرید
در غیر این صورت تحویل نگیرید
و