مشاوره حقوقی رایگان - مواردی که حین تحویل آپارتمان باید رعایت شود

سلام ممنون از خدمات سایت شما
به عنوان شخص پیش خرید کننده آپارتمان هنگام تحویل گرفتن آپارتمان مورد پیش خرید شده در صورت مجلس تحویل چه مواردی ذکر گردد تا در صورت موجود بودن نقض‌هایی که بعداً مشخص می‌شود یا حین تحویل مشخص است حق پیگیری برای تحویل گیرنده باقی باشد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جزئیات مورد معامله به صورت دقیق مشخص شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دردقالب جواب کوتاه نمیتوان گفت نیاز به توضیحات و گفت و گو دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از تحویل می توانید مورد معامله را مشاهده کنید و سپس تحویل بگیرید و اگر عیب پنهان داشته باشد می توانید طبق قرارداد طرح دعوا کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با دقت تمام آپارتمان را بررسی و نیز می توانید قید کنید که تحویل بر اساس بدون عیب بودن باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تحویل واحد آپارتمانی به همراه یک کارشناس متخصص در حوزه ملک، واحد را بازبینی نمائید.
در نظر داشته باشید که عیوب پنهان ساختمان می‌تواند در آینده برای شما حق فسخ ایجاد نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از کارشناس یا شهود همراه داشته باشید و قبل از تحویل بازدید شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید آپارتمان را در صورت انجام تمام تعهدات شرط شده در مبایعه‌نامه ، تحویل بگیرید
و ضمانت اجرا تعیین نمایید
وجه التزام روزانه تاخیر در انجام تعهد را شرط نمایید
و ...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما قبلا پاسخ داده شده است