مشاوره حقوقی رایگان - هزینه‌های مربوط به چک برگشتی

با سلام
من چک برگشتی به مبلغ 600 میلیون تومان دارم،چنانچه وکیل بگیرم آیا هزینه وکیل با صادر کننده چک است؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حق الوکاله وکیل برابر تعرفه محاسبه میشود و قطعا متفاوت از رقمی است که با وکیل توافق نمودید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا شما هزینه را پرداخت می‌کنید و بعد محکوم العلیه ملزم به پرداخت خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل خواهند شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از محکومیت به پرداخت، هزینه های دادرسی از جمله هزینه حق الو کاله وکیل طبق تعرفه قابل جبران است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با فیلم دوربین مداربسته شهادت شهود هر چیزی که اثبات نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله طبق تعرف در زمان پرداخت در رای صادره محاسبه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل اگر مبلغ حق الوکاله در قرارداد وکالت ذکر شود قابل مطالبه است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا میزان حق التعرفه وکیل بله