مشاوره حقوقی رایگان - تمکین همسرم

سلام.همسر من نزدیک 1 ماه است از منزل زفته است قبلا هم چند بار رفته بود تمکین زده یودم با برگشتنش تمکین را منصرف میشدم الان نزدیک 1 ماه است رقته است جلسه اول حل اختلاف لایحه داده بود خودش نبود گفته نمیخاد بیاد الان باید باز تمکین بزنم یا نیازی نیست. قاضی حل اختلاف گفت پرونده میره دادسرا

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله ابتدا ارسال اظهارنامه و دعوت به تمکین ، سپس دادخواست طرح شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که اعلام نموده باشند حاضر به تمکین نمی‌باشند حکم عدم تمکین را دریافت خواهید کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده به دادسرا نمی‌رود بلکه پرونده به دادگاه خانواده می‌رود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده به دادگاه خانواده ارجاع می‌شوددر نهایت می‌بایست شما ببینید چه تصمیمی برای زندگی دارید اون انتهای تصویر شما بسیار مهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در شورا سازش انجام نشود پرونده
برای رسیدگی ماهوی و صدور حکم به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا اظهارنامه برایشان ارسال نمایید سپس طرح دعوی تمکین عام و خاص در دادگاه خانواده محل سکونت زوجه مطرح نمایید