مشاوره حقوقی رایگان - نامه کلانتری

واسه من این اس ام اس اومده
میخواستم بدونم چی هست؟؟

شهروند گرامی حقیقی افسر تجسس لطفا جهت پیگیری و تکمیل پرونده در تاریخ 1402/12/19ساعت 09:00همراه با مدارک و مستندات مرتبط به کلانتری 13 گلستان....مراجعه نمایید.
پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان غرب تهران

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

علیه شما شکایتی مطرح وجهت رسیدگی درکلانتری ثبت شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
با مراجعه حضوری به کلانتری پیگیری نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به کلانتری مراجعه و پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق متن پیامک اقدام نمائید و در تاریخ و ساعت معین شده در کلانتری 13 گلستان حاضر شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مهلت مقرر ، حضورا مراجعه نمایید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه ابلاغ از سامانه ثنا و سرشمار عدل ایران معتبر است لذا برای اطمینان بیشتر می‌توانید در مورخ و ساعت مذکور به کلانتری 13 گلستان مراجعه و پیگیری فرمایید