مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ماشین

سلام من چند سال میش یه ماشین از دامادمون وکالتی خریدم بعد همون ماشینو وکالتی زدم به نام زنم نوع وکالتم بلا عزل بود بعد من با زنم به مشکل خوردم به دامادمون گفتم ماشین تعویض پلاک کرد به نام خاهرم حالا زنم میتونه خاستار ماشین بشه یا دیگه ن.اگه تعویض پلاک ماشین مشکل داشته چجوری انجام شده مرکز تعویض پلاک چرا انجام داده و چیزی نگفته. البته بینمون قولنامه و قراردادی نبوده

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن وکالتنامه وحدود اختیارت نیازمند بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان دفاع داره موثر در این مورد وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعویض پلاک به درستی به انجام رسیده است لیکن همسر شما اگر ادعایی کرد شما می‌توانید از باب رجوع از هبه وارد شوید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه پولی به شما پرداخت نکرده باشد یا مهریه خود را نبخشیده باشد و مراودات مالی که خودتان می دانید و .... نباشد ، به صرف وکالت نمی تواند مدعی مالکیت ماشین شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر چون موضوع وکالت انجام شده همسر نمیتواند انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما مالک خودرو محسوب می شوید ‌مگر زوجه دادخواست اثبات مالکیت اقامه نماید
و ..

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت به همسرتان برای ایشان ایجاد مالکیت نمی‌کند لذا در صورتی که شما موضوع وکالت را انجام دهید یا از طریق وکیل دیگری اقدام به تعویض پلاک نموده باشید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید