مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پروانه کسب

با سلام و عرض ادب و احترام ایا کسی ک کارمند رسمی دولت است میتواند پروانه کسب املاک بگیرند لطفا با اشاره ب قانون ??

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله مستفاد از عمومات مندرج در مواد (1) و (2) قانون نظام صنفی مصوب 1382،شرایط مصرحه در ماده (3) آیین نامه اجرایی ضوابط لازم برای صدور پروانه کسب مصوب 1383 و همچنین مفاد ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب 1373، اخذ پروانه کسب از اتحادیه اصناف و دایر کردن شغل برای کارمند رسمی دولت ممنوعیت قانونی نداشته و امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
أخذ پروانه کسب و دایر کردن شغل برای کارمند رسمی دولت ممنوعیت قانونی ندارد.