مشاوره حقوقی رایگان - درخواست منزل مستقل از فرزند شوهر

سلام. وقت بخیر
من دو سال ازدواج کردم همسرم پسر 17 ساله ای دارد که با ایشان و چون فرزند ایشان محرم نیست و برای من بسیار سخت هست و به دلیل بدرفتاری که ایشان در منزل دارد آیا میتوانم درخواست منزل جدا بدهم؟
و در مورد مهریه چون ایشان مغازه ای خریده و به نام کسی دیگر سند زده من پیامک هایی از ایشان دارم مبنی بر این که این مغازه مال خودش هست و همین طور زمین هایی در تهران داشته است آیا از این طریق میشود اثبات کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر محل اقامتگاه محل اقامتگاه شوهر است و شما با علم به این موضوع ازدواج کرده‌ایدنتیجه را نمی‌توان پیش بینی نمود می‌توان اعتراضی و یا درخواست داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما این شخص را با فرزندش قبول کرده‌اید در صورتی که مایل به ادامه زندگی با فرزندش نیستید به احتمال زیاد نتوانید با خودش نیز ادامه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منزل مستقل در چنین وضعیتی صدق نمی‌کند.
در خصوص مهریه نیز تا زمانی که مالی به شکل رسمی به نام زوج نباشد قابل توقیف بابت مهریه نمی‌باشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مگر دادخواست ابطال معامله صوری را در مورد خرید مغازه بخواهید.
الزامی به قبول تهیه منزل مستقل برای فرزندش ندارد قبل از ازدواج باید چنین درخواست و شرطی می داشتید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به صرف وجود پیامک ها نمی‌توان مالکیت همسرتان را اثبات نمود برای تهیه منزل مستقل امکان طرح دادخواست به طرفیت همسرتان خواهید داشت .