مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خرید ملک در صورت فوت خریدار

سلام
اگر دو نفر در ملکی شریک باشند و یکی سهم دیگری را خریده و قبل از به نام زدن خریدار فوت شدند و هیچ قولنامه یا مدرک دیگری در دست وراث نیست فقط از طریق پرینت حساب مشخص شده پول واریز شده فروشنده ادعا میکند پول واریزی را طلب داشته .
وراث از چه طریق میتوانند خرید ملک را ثابت کنند. با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اثبات وقوع عقد بیع شفاهی ، چنانچه شریک دیگر مدعی وجود طلب است باید منشا طلب خود را در دادگاه اثبات نماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بیع نیاز به اثبات دارد لذا در فرض مخالف بیانات شما ممکن است طلبی وجود داشته باشد بنابراین طلب ایشان نیاز به دلیل حقوقی دارد و از آن طرف ادعای مالکیت متوفی نیز نیاز به دلیل دارد بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید