مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث فرزند زیر 18 سال

سلام وقت بخیر مادری هستم که همسرم فوت کرده و دو دختر 7 ساله دارم آیا چون قیوم هستم میتوانم سهم ارث فرزندانم را مثلا بفروشم و دسترسی داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
قیم افراد چه مادر باشد و چه هر شخص دیگری اختیار اداره اموال صغیر را دارد ولی باید منفعت ایشان را رعایت نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرقیم هردوهستی بایدبرای همه کارازدادستان پرونده قیمومیت اجازه بگیری فروش اجاره معاوضه....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم قیومیت دارید باید با اجازه دادستان یا دادگاه صادر کننده حکم قیمومت این کار را بکنید و بنام آنها جایی دیگر خریداری نمایید و الا به جرم خیانت تحت تعقیب قرار می گیرید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اجازه اداره اموال ایشان را دارید اما فروش اموال نیاز به اجازه دادکاه دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فروش اموال غیر منقول منوط به اجازه اداره سرپرستی صغار و محجورین است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اموال منقول ممکن است
غیر منقول با اذن دادستان باید باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه نقل و انتقال انبار غیرمنقول توسط قیم باید به تایید دادستان برسد و رعایت مصلحت مولا علیه نیز ملاک عمل است