مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

سلام بنده در تاریخ سوم مرداد آپارتمانی را مبایعه نامه کردم.در تاریخ بیستم مرداد به شخص الف اجاره دادم.از آنجایی که وی املاکی بود که ملک را آنجا معامله کردم و از قصد اجاره دادن من خبر داشت.شخص الف در تاریخ نهم مرداد ملک بنده را به شخص ب اجاره داده.بنده در مهر ماه از ملک بازدید کردم اما متوجه این موضوع نشدم.حال دو قرارداد اتمام یافته و شخص الف متواریست.و شخص ب ملک بنده راتخلیه نمیکند و پول ودیعه خود را از من میخاد.چه باید کنم؟ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دوحالت داره
یاحق اجاره دادن به الف داده بودی که مقصرومسیولی بایدپول ب رابدی بعدابه الف مراجعه کنی
یاحق اجاره به غیرنداده بودی که میتونی ب راخلع یدکنی چون درحکم غاصب هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه الف حق اجاره نداشته باید دادخواست خلع ید مطرح نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست خلع ید به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما قبلا پاسخ داده شده است