مشاوره حقوقی رایگان - ایراد شکلی در مرحله تجدید نظر

براساس دو قولنامه الزام به ایفای تعهد مبنی بر در اختیار قرار دادن حقابه کشاورزی اثبات و طی یک سال رسیدگی و دو کارشناسی منجر به صدور رای شده است و حال وکیل خوانده در دادخواست تجدیدنظر ایراد شکلی گرفته که باید ابتدا با سند رسمی مالکیت اثبات شود و سپس اقدام به ایفای حقوق آن کنند درصورتی که در قولنامه همه چیز شفاف قید شده و مالکین مشخص هستند و توسط کارشناس تایید شده. حال باتوجه ماده 84 و 87 ق.آ.د.م آیا این ایراد شکلی در دادگاه تجدیدنظر قابل رسیدگی است و یا باید تا جلسه اول دادرسی ارائه می‌شد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصل ایراد اشکالی ندارد. در تجدید نظر خواهی هم می توان ایرادات را مطرح کرد. ولی در اختیار قراردادن حقه بدون تنظیم سند رسمی در خصوص ملک ، امکان پذیر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست صحیح اقامه می کردید