مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل مجازات حبس

سلام شاکی خصوصی دارم رضایت نمیدهد و الان حکم جلب دارند البته 1سال پیشم حکم جلب داشت اما 75 میلیون پول گرفت تا رضایت بدهد اما رضایت نداده،حالا نمیشود من نرم زندان،پولی که دادم چی میشود؟
قبلا هم سابقه یا پرونده نداشتم،جرمم این بود که شاکی گفت اسید ریخته رو ماشینم اما من نکرده بودم این کار رو ولی دادگاه رای 3 ماه و ده روز تعزیری داد و حالا چی کار میشه بکنم که نروم زندان. میشود تبدیل کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر رضایت مشروط به دادن پول بوده
می توانید اقدام به طرح دعوی مطالبه طلب کنید درمورد زندان نرفتن حتما باید با وکیل مشورت نمایید که از نهادهای ارفاقی استفاده
نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کاری نمیشود کرد باید رای اجرا شود. اگر سابقه ندارید ، درخواست پابند الکترونیکی کنید.
در خصوص پول هم دادخواست مطالبه وجه بابت ایفاء ناروا بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به قاضی اجرای احکام درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید