مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از الزام به تمکین

با سلام
بنده زوجه هستم و حق تعیین مسکن دارم. مدت بیش از دوسال هست که زوج شرایط زندگی را مشخص نمیکند و تا الان هیچی نفقه ای پرداخت نکرده در حالی که تمکین خاص و عام صورت گرفته.
بعد از به مشکل خوردن بنده روی نفقه معوقه اقدام و رای گرفتم و ایشان متقابل الزام به تمکین دادند به ملک صوری. علیرغم داشتن مستنداتی مثل استشهاد محلی و گزارش کلانتری بابت صوری بودن و خالی از سکونت و وسیله بودن ملک و همچنین عدم هماهنگی ملک با بنده با توجه به اینکه حق تعیین مسکن دارم و همچنین عدم پرداخت هیچگونه نفقه ای اما هم در دادگاه بدوی تمکین و هم تجدید نظر نه مدارک بنده مورد بررسی قرار گرفت و نه حتی کارشناسی رو برای بررسی فرستادن و صراحتا در حکم قاضی آمده حق با زوج هست الا اگر زوجه حق مسکن داشته باشد و مشخصا تخلف شکل گرفته چون حق مسکن داشتم و حتی تجدید نظر هم بدون خواستن حضوری ما عینا رای بدوی را بدون حضور ما تایید کردند.
1. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید الان باید چیکار کرد؟ راهی برای جلوگیری از رای وجود دارد؟
2. اگر زوج اجراییه بگیره با توجه به اینکه ملک صوری هست و اصلا وسایلی در شان بنده داخلش قرار ندارد چگونه باید دادخواهی کنم؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

به اجرای احکام درخواستتان را منتقل نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام علیه رای با شهود و تحقیقات محلی اعتراض کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است