مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندان پزشک

سلام حدودا نه ماه پیش برای ایمپلنت پیش دکتر رفتم که بعد از پنچ دقیقه لب من پاره کرد ومجبورشدم حدودا هفت تا بخیه بزنه وبعد مشکلات بعدی از جمله چسبندگی لثه وغیره وظاهر زشت کنار لبم?
حالا رفتم پیش ی دکتر دیگه وگفته که باید دوباره عمل لثه انجام بدم چون چسبندگی هنوز داره به دکتر خودم گفتم اقلا هزینش پرداخت کن قبول نمیکنه میگه گفت همون روز میرفتی شکایت میکردی الان من چیکارکنم آیا بعداز گذشت نه ماه شکایت فایده ای داره

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم بله شکایت کنید قصور پزشک محرز شود ملزم به پرداخت دیه میباشند