مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با مدیریت پاساژ و تمام شدن زمان حراج

سلام عرض ادب و وقت بخیر خواستم بدونم زمانی که در یک مجتمع تجاری که دوماه حراج زمستانه ادامه داشته و الان که دو هفته به عید مانده و حراج تمام شده ایا هنوز هم می‌توانند اجناس زمستانه و به قیمت حراج زده شده ارائه بدهند؟؟؟؟یا قانونی هست که کاسب مجبور به جمع آوری اجناس حراجی و چیدمان جدید اجناس بهاره بشود؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدهید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اشخاص در فروش نوع اجناس خود آزاد هستند و هیچ قانونی در این زمینه وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اتحادیه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اجباری در نوع چیدمان دکور فروشگاه وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه تحقیق و تفحص نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین نمایشگاهداران می‌باشد