مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت پیش پرداخت مهریه

باسلام من خانومم مهریه گذاشته اجرا و هیچی به نام ندارم و یک ماشین مدل پایین دارم آردی مدل82 و یک دکه کوچک که سیب زمینی تخم‌مرغ میفروشم وباماشین وسایل میخرم خودم هم دیسک کمر دارم پیش قسط یک سکه وهر دوازده ماه 1سکه رای دادند
بعد خانومم اعتراض کرد که کم هست و من نمیتونم زندگیم رو بگذرونم شاهد ها دروغ میگن درآمدش زیاد هست و من هم در جواب نوشتم من دیسک کمر دارم توانایی کارهای سخت ندارم و بچه مشترکمان را من نگه میدارم اگه میشود پیش قسط رو حذف کنید و هر بیست چهار ماه یک سکه تعیین کنید تا بتوانم پرداخت کنم
ولی در تجدید نظر پیش پرداخت 2سکه وهر 12 ماه یک سکه نوشت رفتم دادگاه گفتم من گفتم حذف کنید شما 2تا کردین
الان از کجا بیارم بدهم
قاضی گفت تو جواب اعتراض خانمت رو دادی باید یه اعتراض دیگر مینوشتی تا رسیدگی بشود و الان رای قطعی شده کاری نمیشه کرد
راهی برای پیش پرداخت یک سکه ندارم
چون از یک شعبه دیگر که دوستم بود گفت وکیل ها راه رو بلدند
اگه میشه راهنمایی کنید اون یک سکه هم به زور وبدهی جور کردم. ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست تعدیل اقساط مهریه اقامه نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظر من چون رای قطعی شده راهی ندارید شانس آوردید آردی را ازت نگرفتند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و قابلیت اجرا پیدا کرده است و شما ملزم به پرداخت 2 سکه به عنوان پیش‌قسط می‌باشید و در صورت عدم پرداخت، روانه زندان خواهید شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

مجدداً دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام می‌بایست دادخواست تعدیل اقساط مهریه را ثبت نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام دادخواست اعسار دهید و تقاضای قسط بندی کنید