مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

خدمت کارشناسان محترم سلام وعرض ادب.
در دادخواست الزام به انتقال سند آیا اظهار نامه اجباری است یا اختیاری؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اختیاری است مطابق ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی مگر در موارد مصرح قانونی

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،وقتی معامله ای انجام میشود،وشما دارای مبایعه نامه هستید،در مدرکیه مذکور،تاریخ مراجعه به دفترخانه جهت تنظیم سند مشخص شده ودرتاریخ مقرر،اگر فروشنده حاضرنشد،گواهی صادره مبنی بر عدم حضور توسط دفترخانه ،دلیلی در جهت وجاهت قانونی طرح دعوی الزام به تنظیم سند میباشد،وارسال اظهارنامه ضرورتی نداردولیکن ارسال اظهارنامه میتواند راه عذروبهانه به دلیل عدم اطلاع و فراموشی تاریخ حضور در دفترخانه را مسدود نماید،موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارسال اظهارنامه اجباری نیست و یک امر اختیاری می‌باشد.