مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و احترام
در پرونده طلاق در هر دو دادگاه بدوی و تجدیدنظر, رای طلاق غیابی به دلیل عدم پرداخت نفقه بیشتر از شش ماه به نفع بنده ( زوجه ) صادر شده, اکنون یک ماه هست پرونده برای فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شده .
متاسفانه زوج برای اطاله دادرسی هر کاری میکنه به همین دلیل با وجود مدارک کافی پرونده طلاق بنده 2 ساله که طول کشیده
سوال من از شما عزیزان:
در صورتی که رای فرجام خواهی دیوان عالی کشور صادر شود و دادنامه های قبلی را تأیید کند آیا زوج میتواند باز هم اعتراض کند ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد باید اجرا گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا خیر رای قطعیت یابد قابل اعتراض دیگر نیست مگر تحت شرایطی امکان اعاده دادرسی متصور است