مشاوره حقوقی رایگان - شکایتی مبنی بر اقداماتی علیه بهداشت عمومی از اداره بهداشت

سلام وعرض ادب
چندروزپیش ابلاغیه برایم اومد که بهداشت از من شکایت کرده
من رفتم دادسرا وبه من گفتند
شماکانال واتساپی ایجادکردید
مبنی براینکه بدون مجوز وبدون مدرک اقدام به درمان کردیدوهمچنین عکس ازگروه واتساپ وشماره بنده درگروه واتساپ گرفته بودندبعنوان دلایل پرونده
ولی بنده انکارگروه وکانالها شدم وهیچ کانالی هم درفضای مجازی به اسم من ومدیریت من نیست ودادیارهم تمام اظهارات بنده رامکتوب کردندولی به من گفتند دفعه بعدکه ابلاغیه آمد یک ضامن هم باخودتون بیاورید
حالا ازشما وکلای محترم خواهشمندم بفرمایید که آیا پرونده چگونه خواهد بود باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود