مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

سلام.ممنون که جواب گوی سوالات قشر کارگر هستین.من حدود چهار ماه در یک شرکت پخش کار میکردم.بعد به علت عدم پرداخت حقوق ترک کار کردم.الان حدود 14 میلیون از حقوق هام مانده،بیمه ام رو هم رد نکرده،اضافه کاری هام رو هم حساب نکرده،وقتی وانت شرکت خراب بود با ماشین خودم کار میکردم حتی اون رو هم حساب نکرده.اسم ... ولی وقتی میرفتم برای او بار بیارم داخل فاکتور اسم دیگری نوشته شده بود.منظور فکر میکنم حتی اسم خودش رو هم به نیرو هاش دروغ گفته.آدرس منزل و انبار رو دارم.پیامک هایی که در این چهار ماه بین مون رد و بدل شده رو هم دارم.ولی قرار دادی بین مون نوشته نشد.با این توضیحات به نظر شما بزرگواران چقدر امکان گرفتن حق م رو دارم و اگر امکانش هست حق الوکاله چقدر میشه حدودا.سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حدود پنجاه درصد و حق الوکاره ده درصد ارزش خواسته است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید
و ابتدا باید در دفاتر پیشخوان دولت ثبت نام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
حق الوکاله وکیل توافقی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش از طریق هیات تشخیص اداره کار وجود دارد و پیگیری کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
نداشتن قرارداد کتبی مانع از استیفای حق و حقوق قانونی شما نیست چرا که واریز وجوه حقوق ماهانه قبلی به حساب شما، خود اثبات رابطه کارگر-کارفرمایی میکند فلذا لازم است با مستندات و مدارک موجود، از طریق طرح شکایت در سامانه اداره کار، پیگیر وصول مطالبات مالی و سوابق بیمه ای که رد نشده است، باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه‌چیز بسته به توافق شماست بهتر است قبل از هر اقدامی راهنمایی تلفنی از وکیل بکیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق هیات تشخیص اداره کار درخصوص مطالبات خود دقدام نمایید میزان حق الوکاله هم یک امر توافقی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به کار محل شکایت کنید اگر نشد به دادگاه