مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان انتظار از ثبت اظهارنامه

سلام.
من چند روز پیش یک اظهارنامه حقوقی ارسال کردم و 3 شخص رو مخاطب قرار دادم. از 2 نفر از این مخاطبین شماره ملی داشتم که اظهارنامه برای آنها ثنا شد ولی از نفر سوم فقط آدرس داشتم که فایل فیزیکی اظهارنامه برای اون ارسال بشه. به مخاطبین یک بازه 7 روزه زمان برای پاسخ به اظهارنامه زمان دادم که دو روز هست به سر اومده. با توجه به اینکه پاسخی دریافت نکردم، قصد دارم برای ثبت دادخواست اقدام کنم. با توجه به اینکه مطمئن نیستم شخص سوم اظهارنامه رو دریافت کرده و یا در چه تاریخی به دستش رسیده آیا باید کمی دیگه برای ثبت دادخواست منتظر بمونم یا همون مهلت 6 روزه کفایت میکنه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ثبت دادخواست در هر زمانی می‌توانید اقدام نمائید و اظهارنامه محدودیتی ایجاد نخواهد کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید هر موقع خواستید دادخواست دهید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اولاً داشتن نام و نام خانوادگی و آدرس شخص مربوطه برای دفتر خدمات الکترونیک قضایی کفایت میکند که کدملی فرد را یافته و درصورتی که ثنا داشته باشد، اظهارنامه را بطور سیستمی ارسال و به ایشان ابلاغ کنند فلذا احتمالاً ایشان ثبت ثنا نداشته اند.

ثانیاً ارسال اظهارنامه جز در یکی مورد که وفق نص قانون اجباری خواهد بود، یک امر اختیاری است که شما انجام داده اید و لزومی به پایان یافتن مهلت اعطایی در اظهارنامه برای امکان قانونی ثبت دادخواست نیست و شما میتوانستید حتی همزمان با ارسال اظهارنامه یا بلافاصله پس از ابلاغ نیز، دادخواست خود را ثبت و ارسال بفرمایید و لذا لزومی به انتظار بیشتر نیست.