مشاوره حقوقی رایگان - جلسه بررسی

سلام . من مدیر کارخانه ای هستم که در حال حاضر در اجاره گروه دیگری است کارشناس دامپزشکی گزارشی ناقص علیه ما تهیه کرده مبنی بر فروش گوشت صنعتی در بازار. پیش از این هم به تعزیرات شکایت کرده بود و 6 ماه بدون دلیل بار ما رو پلمپ کرده بود . ولی تعزیرات شکایتش رو رد کرد و با دستور فرماندار در جلسه تسهیل و همچنین دامپزشکی استان مجبور به فک پلمپ شد و بعد از اینکه ما بخشی از بار رو از سردخونه خارج کردیم جهت آماده سازی ،دو روز بعد مجدد مراجعه کرد و بار رو وزن کرد و بدون نگاه کردن به سایر سردخونه ها که بار اونجا بود ، پرونده ای برای ما در دادگاه انقلاب به جرم تهدید بهداشت عمومی باز کرد. حالا تا 20 ام اسفندفرصت دادند که به دادگاه جهت دفاع از اتهام مراجعه کنیم و 27 فروردین هم تاریخ دادگاه است . سوال من اینه که اولا حتما خودم باید مراجعه کنم یا وکیل هم میتونه مراجعه کنه ؟ دوم اینکه باید وثیقه ای بزاریم برای جرمی که هنوز دادگاهش هم تشکیل نشده ؟ سوم با توجه به اینکه کارخونه مستاجر داره و من فقط مدیرعامل هستم و مسئولیت اتفاقات کارخونه با اونهاست ، آیا من می تونم فقط به مستاجرین ارجاع بدم مساله رو ؟ به هر حال من از اتفاقات دورادور خبر دارم ولی همه کارهای تولید طبق قرارداد فیمابین با مستاجره ؟ و در نهایت بعد این دادگاه برای شکایت از کارشناس و مدیر دامپزشکی به کجا باید شکایت کنم ؟ توضیح اینکه حقیقتا هیچ باری از کارخونه خارج نشده و تنها سند دامپزشکی اختلاف وزن بار در فاصله 3 روزه و هیچ باری از کارخونه ما ضبط هم نشده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل هم می‌تونه
اگر نوشته کفیل یا سند با خودت بیار بلی
اگر در قرارداد اجاره رفع مسئولیت کردید بلی
به دادسرا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مرحله تحقیقات مقدماتی میتوانید وکیل ببرید یا توسط وکیل امورات را پیگیری نمایید لیکن در رویه موجود حتما یک جلسه باید خودتان تشریف ببرید که در این موارد بهتر است اگر در نظام اتهام قرار دارید کفیل یا وثیقه معرفی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید وکیل بگیرید ولی معمولا برای اخذ پاره ای توضیحات خودتان احضار میشوید و باید وثیقه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
می توانید وکیل هم معرفی نمایید یا خودتان پیگیری نمایید
بله باید در جلسه اول ، ضامن کارمند معرفی نمایید

خیر شما به عنوان مدیرعامل مسئولیت خواهید داشت