مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری صیغه یابی

سلام
بنده به علت نیاز جنسی و عدم توانایی مالی اقدام به تلاش برای صیغه موقت کردم شماره ای در اینترنت گرفتم بمن 1500 گفتن اومدم به محلی که گفتن واریز کردم شماره فرد مورد نظر رو دادن تماس گرفتم گفتن باید ودیعه هم بدید با اون به اصطلاح خاله صحبت کردم گفت نمیدونستیم دفعه اول و اینا هست هرجوری بود 2900 دیگه ازم گرفت اون دختر دوباره گفت یه 2900 دیگه به خود اون معرفش گفتم و بهم بزنه گفته عودت میده ولی خبری نیس.
چه اقدامی میتونم بکنم؟میتونم ازش شکایت کنم؟ ایا شکایت ازش مشکلی برام پیش نمیاره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید چون جرمی شکل نگرفته طرف مقابل حتما محکوم میشود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

از صاحب حسابی که پول واریز کردین دادخواست استرداد وجه تقدیم کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به عنوان کلاهبرداری از فرد خاطی شکایت کنید